Κάσιους Ωμό Ινδίας

Loading...
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: ,

2.548.45

Το κάσιους είναι ένας από τους πιο απολαυστικούς καρπούς!

Προσθέστε το στις σαλάτες σας, στο γιαούρτι και τα δημητριακά σας. Ταιριάζει απόλυτα με το κοτόπουλο και συνδυάζοντάς το με μπαχαρικά όπως το κάρυ μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά ινδικά πιάτα!

Πλούσιος σε σίδηρο και χαλκό συμβάλλει στην υγειά του αίματος. Μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιοαγγειακών παθήσεων, αφού μειώνει την αρτηριακή πίεση και την χοληστερίνη.

Το Κάσιους είναι δέντρο και προέρχεται από τη Βραζιλία . Το δέντρο που παράγει τα Κάσιους αγαπάει τη ζούγκλα και τα τροπικά κλίματα. Σήμερα βρίσκεται στη Μοζαμβίκη, την Τανζανία, την Κένυα, την Ινδία και τη Βραζιλία. Είναι ένας πολύ θρεπτικός καρπός. Είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες (Β και Ε) και ανόργανα συστατικά , σύμφωνα με μελέτες λειτουργεί ως φυσικό αντικαταθλιπτικό χάρη στην μεγάλη ποσότητα αμινοξέος L -τρυπτοφάνης μίας ουσίας που μετατρέπεται σε σεροτονίνη στον εγκέφαλό μας, ενός σημαντικότατου νευροδιαβιβαστή που έχει να κάνει με το αίσθημα χαράς,το κάσιους είναι χαμηλό σε λιπαρά σε σύγκριση με τους υπόλοιπους καρπούς και είναι χωρίς χοληστερόλη ,περιέχει χαλκό που βοηθάει τα μαλλιά.

Έχετε δοκιμάσει να φτιάξετε βούτυρο από κάσιους; …μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές συνταγές που περιέχουν βούτυρο από ξηρό καρπό. Φυσικά μπορεί να φαγωθεί και σκέτο ως άλειμμα πάνω σε ψωμί αλλά και σε συνδυασμό με βρώμη.

ΒάροςΜ/Δ
Ποσότητα:

150gr, 250gr, 500gr

Αξιολογήσεις προϊόντων

Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα

Be the first to review “Κάσιους Ωμό Ινδίας”

Δείτε και αυτά