Αμυγδαλόψιχα Φυρανιά Ψημένη με Αλάτι Ελληνική

Loading...
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: ,

2.458.10

Ιδανικό αλμυρό σνακ!

Τα αμύγδαλά μας είναι από την ελληνική ποικιλία Φυρανιά και η νοστιμιά τους είναι μοναδική.
Εξαιρετική πηγή Βιταμίνης Ε, μαγνησίου, πρωτεΐνης, ασβεστίου, σιδήρου, λιπαρά οξέα και αποδίδουν χαμηλά επίπεδα κορεσμένων λιπαρών και καθόλου χοληστερόλης. Ρυθμίζει το διαβήτη. Προστατεύει την καρδιά. Ενισχύει την εγκεφαλική λειτουργία.

Ενισχύει την εγκεφαλική λειτουργία. Βοηθάει στην απώλεια του βάρους.

Με καταγωγή την Κεντρική-ΝΔ Ασία, η αμυγδαλιά από πολύ παλιά μεταφέρθηκε από Έλληνες και Ρωμαίους στην Μεσόγειο και πλέον καλλιεργείται σε όλες τις παραμεσόγειες χώρες, στην Νότιο Ευρώπη και στις ΗΠΑ.

Υπάρχουν πολλές ποικιλίες αμυγδάλου γι’ αυτό και διακρίνονται ανάλογα με το μέγεθος, το χρώμα, το σχήμα, τη τραγανότητα και τη γεύση. Μερικές από τις ποικιλίες που συναντάμε είναι η Φυρανιά (μεγάλο), Τέξας (μικρό και κωνικό) και πολλές άλλες. Τα θρεπτικά συστατικά αλλά και τα οφέλη στην υγεία μας είναι  τα ίδια. Πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, ίνες και πρωτεΐνες. Τα αμύγδαλα μπορούν να καταναλωθούν ολόκληρα, ψιλοκομμένα, κομμένα σε φέτες ή αλεσμένα σε αλεύρι αμυγδάλου ή βούτυρο αμυγδάλου. Είναι ευρέως γνωστό πια στην αγορά και το γάλα αμυγδάλου. Αυτός ο χορταστικός ξηρός καρπός αξίζει πραγματικά την ιδιότητα του superfood. Αυτός ο υγιεινός ξηρός καρπός ενσωματώνεται σε γεύματα, σνακ και λιχουδιές.

Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά: φυτικές πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, μαγνήσιο, βιταμίνες Β, ασβέστιο, σίδηρο και κάλιο. Δίνουν την αίσθηση του κορεσμού στο στομάχι, έτσι αποτελούν ένα τέλειο σνακ, ειδικά τις βραδυνές ώρες!

Είναι γεμάτα αντιοξειδωτικά και η συχνή κατανάλωση έχει συσχετιστεί με μειωμένο κίνδυνο διαφόρων ασθενειών, όπως η παχυσαρκία, η υπέρταση και ο διαβήτης.Τόσο ωμά όσο και καβουρδισμένα, έχουν βρεθεί ότι δρουν ως πρεβιοτικά.

ΒάροςΜ/Δ
Ποσότητα:

150gr, 250gr, 500gr

Αξιολογήσεις προϊόντων

Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα

Δείτε και αυτά