Μούρα Λευκά Βιολογικά Τουρκίας

Loading...

1.454.35

Τα Λευκά Μούρα έχουν γλυκιά γεύση σαν μέλι, έτσι ώστε χωρίς προσθήκη ζάχαρης, από βιολογική καλλιέργεια, με τα φυσικά σάκχαρα που περιέχουν τα κάνουν ιδανικό σνακ μεταξύ των γευμάτων.
Χρησιμοποιείστε τα τόσο στην ζαχαροπλαστική (παρασκευή κέικ, muffiens, μπισκότα κτλ), όσο και στην μαγειρική (σε σαλάτες, συνταγές με κρέας)

Τα Λευκά Μούρα έχουν γλυκιά γεύση και είναι πλούσια σε βιταμίνη C και Ε, ανθοκυανίνες, φυτοχημικά, που ευθύνονται για τις αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες τους. Έχουν περισσότερη περιεκτικότητα σε κάλιο από μια μπανάνα (776mg ανά 100γρ). Μια μικρή ποσότητα αποξηραμένων λευκών μούρων καλύπτει σχεδόν το 10% των ημερησίων αναγκών του οργανισμού σε ασβέστιο. Είναι επίσης εξαιρετική πηγή σιδήρου. Επιπλέον, οι ανθοκυανίνες θεωρείται πως προστατεύουν την καρδιά, αναστέλλουν τη συσσωμάτωση αιμοπεταλίων και την αύξηση του οξειδίου του αζώτου και μειώνουν τον κίνδυνο σκλήρυνση των αρτηριών. Βοηθούν στην πρόληψη νευρικών δυσλειτουργιών, όπως της νόσου του Alzheimer και του Πάρκινσον.

ΒάροςΜ/Δ
Ποσότητα:

100gr, 200gr, 300gr

Αξιολογήσεις προϊόντων

Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα

Δείτε και αυτά