Ιπποφαές Ωσμωτικό Χωρίς Ζάχαρη Σερβίας

Loading...

3.8911.67

Το Ιπποφαές λοιπόν είναι ένα φυτό, συγκεκριμένα ένα φυλλοβόλος θάμνος, οι καρποί του οποίου αποτελούν έναν πραγματικό θησαυρό. Οι ευεργετικές του ιδιότητες για την υγεία είναι πολυάριθμες, κάτι που το καθιστά ένα από τα πιο ισχυρά θεραπευτικά φυτά στον κόσμο.

Ιπποφαές Ωσμωτικό Χωρίς Ζάχαρη Σερβίας
Καρπός με σπουδαίες φαρμακευτικές ιδιότητες. Αποτελούσε το διατροφικό όπλο του στρατού του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Λέγεται ότι το έδινε στα ταλαιπωρημένα άλογα του κι αυτά ανάρρωναν πιο γρήγορα κι αποκτούσαν απίστευτη δύναμη και αντοχή καθώς επίσης λαμπερό και όμορφο τρίχωμα. Θεωρείται μια από τις σημαντικές υπερτροφές.
Το ιπποφαές λοιπόν είναι ένα φυτό συγκεκριμένα ένα φυλλοβόλος θάμνος, οι καρποί του οποίου αποτελούν έναν πραγματικό θησαυρό. Οι ευεργετικές του ιδιότητες για την υγεία είναι πολυάριθμες, κάτι που το καθιστά ένα από τα πιο ισχυρά θεραπευτικά φυτά στον κόσμο. Μάλιστα οι Ρώσοι και οι Κινέζοι επιστήμονες αλλά και άλλοι δυτικοί, το συγκαταλέγουν μέσα στην πρώτη δεκάδα των πιο ισχυρών θεραπευτικών φυτών.
Αυτό που το κάνει τόσο ισχυρό είναι η περιεκτικότητά του σε πάνω από 150 ενεργά θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών Α, C, D, E και Κ, αλλά και η αφθονία πολυακόρεστων λιπαρών οξέων, ισχυρών αντιοξειδωτικών μετάλλων.
Επιγραμματικά θα κάνουμε μία μικρή μόνο αναφορά σε κάποια από τα οφέλη του θαυματουργού αυτού φυτού για τον οργανισμό για να πάρετε μία μικρή γεύση:
Έχει αντιμικροβιακή, αντιοξειδωτική αντιφλεγμονώδη δράση.
Υποστηρίζει την αναγέννηση του δέρματος και συμβάλλει στη αντιγήρανσή του.
Υποστηρίζει την σωστή λειτουργία του μυοκαρδίου.
Προσφέρει τόνωση και ενέργεια.
Αποξηραίνεται με την φυσική διαδικασία της ώσμωσης. Ώσμωση είναι η διαδικασία αφυδάτωσης των φυσικών φρούτων, μέσω της οποίας αποφεύγεται η θερμική επεξεργασία και δεν διασπάται η αρχική δομή τους, διατηρώντας ανέπαφα τα πολύτιμα συστατικά των φρούτων. Η φυσική ώσμωση σε αντιπαράθεση με την συμβατική μέθοδο, παρατείνει το χρόνο ζωής των προϊόντων έως 18 μήνες καθιστώντας τα, ως πλέον λειτουργικά για τη βιομηχανία τροφίμων.

ΒάροςΜ/Δ
Ποσότητα:

100gr, 200gr, 300gr

Αξιολογήσεις προϊόντων

Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα

Δείτε και αυτά