Μούρτζης
Αίγινα

Το γνήσιο φιστίκι της Αίγινας

Γνήσιο φιστίκι Αίγινας

Το φιστίκι μας προέρχεται από τα κτήματα και τις καλλιέργειες της οικογένειας Μούρτζη . Στο κατάστημα μας θα το βρείτε είτε ψημένο με αλάτι , είτε ψημένο ανάλατο,είτε στην φυσική του μορφή . Στόχος μας είναι να διατηρούμε την ποιότητα του στα υψηλότερα επίπεδα, γι’ αυτόν τον λόγο το ψήσιμο του φιστικιού γίνεται καθημερινά και σε ελεγχόμενες ποσότητες για την διασφάλιση της ποιότητας του.

Ηλεκτρονικό κατάστημα

Σε λίγες ημέρες θα είναι κοντά σας το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Όλα τα προϊόντα μας θα είναι στην διάθεση σας με εύκολες και γρήγορες συναλλαγές.
Κοντά σας σύντομα

Παντοπωλείο

Στο παντοπωλείο μας υπάρχουν μικροί θησαυροί γεμάτοι αρώματα και γεύσεις. Όλα εκλεκτά προϊόντα της Ελληνικής γης. Μπαχαρικά, εκλεκτό κρασί σε πολλές βιολογικές ποικιλίες, και εκατοντάδες ακόμα προϊόντα στα ράφια μας σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

Γλυκιές δημιουργίες

Μοναδικές στιγμές γευσιγνωσίας με όπλο την παράδοση, τις οικογενειακές συνταγές και την κορυφαία ποιότητα

Τα φυστικάτα

Τα φιστικάτα δεν θα μπορούσαν να λείψουν από εδώ. Μοναδικό πάντρεμα γεύσεων με όπλο το φιστίκι μας. Μοναδικές γεύσεις.

Τα σοροπιαστά

Αγνά υλικά και με όπλο τις σπιτικές συνταγές τα σοροπιαστά μας είναι στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεων των πελατών μας.

Τα ροφήματα μας

Είστε λάτρης του καφέ; Τότε σας περιμένουμε! Εδώ θα βρείτε εκλεκτές ποικιλίες καφέ, γεμάτες από προσωπικότητα και μοναδικές γεύσεις. Οι ποικιλίες μας είναι ξεχωριστές, μία ωδή για την ώρα του καφέ σας. Όμως εκτός από καφέ στο κατάστημα μας θα βρείτε και εκλεκτό τσάι αλλά και πολλά άλλα ροφήματα.

Βρισκόμαστε στο πιο γραφικό στενό της Αίγινας. Στην Π. Ηρειώτη.

Σας περιμένουμε από κοντά να γευτείτε εκλεκτά προϊόντα, να ταξιδέψετε μέσα σε μία πανδαισία αρωμάτων. Και όλα αυτά κατευθείαν μέσα από την μάνα γη.

Αρώματα μπερδεμένα, φιστίκι φρέσκο, μπαχαρικά, λάδι, κρασί όλα από Ελλάδα. Συνταγές οικογενειακών επιχειρήσεων, που περνάνε από γενιά σε γενιά.

Στην ποιότητα δεν έχουμε μάθει να συμβιβαζόμαστε. Και ούτε θα το κάνουμε.

Σας περιμένουμε!

Σχεδιασμός και επιμέλεια από γη των πιγκουίνων. Ο χώρος στηρίζεται σε ελεύθερο λογισμικό. Για καλύτερη θέαση του χώρου παρακαλούμε χρησιμοποιείτε firefox.

Επικοινωνία
error: Content is protected !!