Το 2001 ιδρύεται η οικογενειακή επιχείρηση ΜΟΥΡΤΖΗΣ απο την Νεκταρία και τον Παναγιώτη Μούρτζη με βασικό στόχο την προώθηση της παραγωγής Φιστικιού από τις αυτόχθονες καλλιέργειες τους στην Αίγινα.
Ο Παναγιώτης, κατά κύριο επάγγελμα γεωργός , ασχολείται με την καλλιέργεια και την επεξεργασία φιστικιού πάνω από 30 χρονιά, καθώς επίσης καλλιεργεί ελαιόδενδρα και αμπέλια.
Η Νεκταρία πάλι δημιουργεί με το μεράκι της της πιο γλυκιές λιχουδιές από φιστίκι καθώς και αναδιπλώνει με περίσσια μαεστρία τις πτυχές της παραδοσιακής γλυκιάς κουζίνας.
Πλέον τα παιδιά τους Γιώργος,Νίκος και Κατερίνα με τις νέες ιδέες και την τεχνογνωσία τους χαράζουν νέους δρόμους με γνώμονα το σεβασμό και την ανάδειξη του βασικού μας προϊόντος Φιστικιού, στηρίζοντας ταυτόχρονα Έλληνες παραγωγούς , προβάλλοντας με κάθε τρόπο της αξίες της ελληνικής γης.
Στόχος και μέλημά μας η διατήρηση της αυξημένης ποιότητας των προϊόντων καθώς συνεχιζόμενη παρουσίαση νέων γευστικών προτάσεων παραδοσιακής και αυθεντικής Αιγινήτικης κουζίνας.

ΑΦΜ 113406366
ΓΕΜΗ 112614108000